Начало Карта на сайта
Масажни консумативи
Масажни аксесоари
Етерични масла
Арома аксесоари
             

"АРКОННИКО" ЕOOД извършва услуги с много добро качество: обучение на кадри за масажни и СПА салони с квалификация „МАСАЖИСТ”,профилактични и терапевтични процедури, фризьорство и др.
Освен това извършваме продажба на продукти, свързани с дейността на дружеството ( масажни аксесоари, консумативи, етерични масла и др.). Както и пълно оборудване на масажни кабинети.

Ръководството на Дружеството разбира, че неговото съществуване, стабилност и просперитет зависят изцяло от нашите клиенти.

За изпълнението на тази мисия, Ръководството на Дружеството

Д Е К Л А Р И Р А

че ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВО, която ще следва е насочена към удовлетворяване изискванията на нашите клиенти – потребителите на предоставяните услуги и продукти.

Тя има за цел да определи рамката за дефиниране нивото на услугата, качеството на продукта, целите и методите за достигане на това ниво.

Прецизното структуриране на фирмения екип, точното отразяване на бизнеспроцесите в Системата по качество, навременното обучение на персонала и спазването на техническите норми и стандарти по отношение на продукта, на въведените инструкции, създаването на дух на добронамереност, колегиалност, взискателностост – всичко това гарантира, че във всяка ситуация екипът ни ще реагира адекватно и бързо на потребностите на клиентите.

Обратно Начало
  начало | мисия | услуги | процедури | курсове | галерия | контакти
 
Начало Изтегли